by
on
under
tagged
Permalink

Project aangemeld bij “The Next Entrepreneur” Ga Stemmen!

De meest vernieuwende starter van het jaar
Om het ondernemerschap te stimuleren en starters te ondersteunen, organiseren MKB-Nederland en de Rabobank voor de tweede keer The Next Entrepreneur: een prijs voor de meest vernieuwende starter van Nederland, maar vooral ook een campagne om (potentiële) starters te voorzien van relevante kennis, advies en een netwerk. Ondernemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de verkiezing, die hen aanzet zichzelf verder te verbeteren.

Ondernemers die kans willen maken op de titel The Next Entrepreneur 2013 kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de website www.thenextentrepreneur.nl. Belangrijkste onderdeel van de inschrijving is een scan, waarmee de kandidaten worden getest op verschillende aspecten van het ondernemerschap. Aan de hand van de resultaten van die scan ontvangen zij concrete tips en adviezen waarmee ze direct aan de slag kunnen. Verder is de bedoeling dat kandidaten zoveel mogelijk stemmen op zichzelf vergaren via de sociale media.

Een vakjury onder leiding van voorzitter Hans Biesheuvel van MKB-Nederland zal na sluiting van de inschrijfperiode (1 oktober 2013) een eerste selectie van 50 kandidaten maken. Die worden nader aan de tand gevoeld over hun ondernemersvaardigheden en de financiële onderbouwing van hun plannen. De vier die als beste uit deze ronde komen, gaan door naar de grote finale op 21 november in Utrecht. Daar zullen de vak- en een publieksjury samen gaan bepalen wie zichzelf The Next Entrepreneur 2013 mag noemen.

Ton heeft het Cooperatieve project van de Sodafabriek aangemeld. Om door de eerste ronde te komen, moeten we in de top 50 komen. We staan op dit moment op nummer 56 van de 147, dus er zijn nog stemmen nodig!

ga naar de website van de thenextentrepeneur en BRENG JE STEM UIT op Ton en zijn Sodafabriek-project!

One Comment

on “Project aangemeld bij “The Next Entrepreneur” Ga Stemmen!
One Comment on “Project aangemeld bij “The Next Entrepreneur” Ga Stemmen!
  1. Jaaa, we stijgen wat in de poll!!!
    We staan nu op 46 van de 166 deelnemers, maar er moeten nog knap veel stemmen bij!
    Dus,
    zegt het voort!!

Comments are closed.