Urban Photo Collective bevolkt de SodaFabriek

zo dec 02 11:00 Liquid Rotterdam

This time it will be wet and salty. We are able to excavate an old Soda factory in Schiedam. And it will be an excavation as salt stalactites are hanging from the ceiling in this historical building dated back from 1800. Dress warm and be prepared for a dark environment. Some parts of this old building are dangerous so please take our safety measures serious. We ask that you wear a safety vest for visibility.

Starting point is the Tuinlaan 50 in Schiedam at 11:00. Be on time as we close the door behind us when we enter.

Dit bericht op de site van UrbanPhotoCollective en op hun facebookpagina resulteerde in 50 a 60 mensen die al voor 11.00uur op zondag voor de deur stonden. Op Twitter zie je een Rooie Koffer vol fotografen die niet kunnen wachten om te beginnen. Met een wederzijds enthousiasme is gewerkt en pas rond een uur of drie vertrok de laatste terug naar Rotterdam, Amsterdam, Oisterwijk, Almere-Buiten en zelfs Groningen!

Binnenkort zullen de resultaten beschikbaar zijn. De eerste resultaten zijn te zien op de Flicker van UPS en dat worden er nog elke dag weer meer omdat elk lid er een stuk 5 bijplaatst.

Een van de organisatoren van de groep zei: “reken maar uit 50 mensen maal gemiddeld 200 foto’s, selecteer van ieder de 10 beste, kan je nog steeds een ArtBook met 500 foto’s maken.”

Op de site van Jean SharkPhotography staan ook 101 fraaie foto’s. Het leert je nogmaals om heel goed naar de sfeer, het licht en de details te kijken.

Minstens net zo fraai is die van Wicek Listwan , behalve fraaie foto’s, is hier ook een interactieve 360graden afbeelding te bekijken.

Hier zie je dat met bewerking het nog spannender/dramatischer is te maken.

One Comment

on “Urban Photo Collective bevolkt de SodaFabriek
One Comment on “Urban Photo Collective bevolkt de SodaFabriek

Comments are closed.