De SodaFabriek voor bezoekers

sodafabriek aan de Makkersstraat

SodaFabriek
Makkersstraat 5-7
3111 AL Schiedam

Informatie of vraag over tijdelijk gebruik? mail naar beheer[at]sodafabriek[punt]nl

Meer info over gebruik voor foto- of filmshoot? Ga naar de FB-pagina van het SodaCollectief of mail naar shoot[at]sodafabriek[punt]nl

Voor informatie over herontwikkeling en deelname aan de cooperatie graag mailen naar mail[at]sodafabriek[punt]nl

Of vul het contactformulier in!

[contact_form]

9 Comments

on “De SodaFabriek voor bezoekers
9 Comments on “De SodaFabriek voor bezoekers
  • Tja, dan moeten jullie nog even wachten met trouwen. Maarrehh, misschien hebben wij jullie eerder nodig voor een hitech communicatie installatie door het complex!

 1. ik zou ook graag met een groepje van ongeveer 5 personen foto’s willen maken in de sodafabriek en zou ook graag een afspraak maken hier voor ?

  m.v.g
  danny vos

  • Even wachten tot het past in de agenda, het kan ook zijn dat we een paar groepen verzamelen. Op die manier kan er voldoende geregeld worden tav toezicht en veiligheid. De groep van UPC had dat allemaal op eigen initiatief prima geregeld.

  • inmiddels via de mail contact gehad, je moet wel realiseren dat door voortgang van de werkzaamheden sommige delen (even) minder spannend zijn, uit het oogpunt van de fotografie althans….

 2. Ik zou ook graag met een aantal personen de sodafabriek willen bezoeken en fotograferen. Het lukte me helaas niet om er vorig jaar bij te zijn met de bijeenkomst van UPC maar een ‘herkansing’ zou geweldig zijn. Misschien is er zelfs al een datumvoorstel als ik naar bovenstaande berichten kijk? Ik hoor het heel graag. Groet, A

 3. Beste Admin,

  Een van de bruidsparen waar ik een reportage voor mag maken wil graag in een oude industriële omgeving hun reportage foto’s maken. U voelt de vraag al opkomen, maar het zijn twee (eigenlijk drie;-) vragen:
  1 Allereerst, is er nog ergens een soort van authentieke sfeer aanwezig in de panden? Ivm uw reactie van 4 februari j.l.
  en natuurlijk de hamvraag,
  2 en indien zo, is het dan mogelijk om een afspraak te maken voor de huwelijksreportage. U zult mijn bruidspaar er zeer gelukkig mee maken.
  3 Ennuhh, is het dan aub mogelijk dat ik vooraf een keer een kijkje kan nemen voor de noodzakelijke voorbereiding?

  Ik zie met zeer veel belangstelling uit naar uw reactie
  vriendelijke groet John Sassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rekenvraag alvorens te versturen! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.